Deutsche Bierfeste

Zondag 4 September

In de ochtend van zondag 4 september beginnen we de dag voor de echte kermisgangers. Tussen 10:00 en 12:00 uur warmen we in Partyland op met ijskoud Duits bier, heerlijke braadworst en de allerbeste Duitse schlagers. Onder de partysols vieren we het leven zoals ze dat alleen in Duitsland kunnen. party, party, party…..

Immer Hansi

De Polka und Schnapps werden Hansi al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihütten. Daar heeft Hansi het Party machen dan ook richtig geleerd!

Ieder Fest & Feest wordt met deze absolute Partymeister een tolle Bende! Onze Hansi zingt VOLGASS eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Shotje, In de Schuur en Reünie (Après-ski) maar ook kommen andere bekende internationale Party und Après-skihits vorbei! Hansi ist von allen Markten zu hause!

Immer Hansi heeft al viele Skihütten in Gerlos, Hinterglemm, Kirchberg und Westendorf doen beven. Ook in Nederland, België en Frankrijk heeft hij al viele Party’s und Festen gedaan waaronder de Moose Bar XXL (Sportpaleis Antwerpen), Zwarte Cross en das Das Coen & Sander Fest (Jaarbeurs). Ook heeft Immer Hansi afgelopen jaar de Partyaward voor beste act in de wacht gesleept.

Wolfgang Schwalbe

Wanneer een feest een echt FEEST! moet worden dan kom je niet om de Volendammer schlagerzanger Wolfgang Schwalbe heen. Een van de alterego’s van ras entertainer Martin Veerman, die al zo’n 40 jaar als zanger en entertainer de Nederlandse, Belgische en Duitse podia betreed.

Deze act is ooit begonnen als grap, maar al gauw werd de aanvraag voor optredens zo groot, dat in 2004 besloten werd deze act professioneel in de markt te zetten.

Sindsdien schittert Wolfgang Schwalbe op Oktoberfeesten (Oktoberfest), Apres ski-feesten, bedrijfsfeesten, familiefeesten, “foute” feesten etc. Het maakt niet uit waar, maar 1 ding is zeker: Het wordt FEEST!

Verkleed in mierzoete jaren 70 schlager-outfit of in Lederhosen zorgt Wolfgang Schwalbe voor hilariteit en heeft hij de lachers op zijn hand, maar hij maakt als geschoolde zanger ook indruk en weet te ontroeren met “DU”.

Uiteindelijk pakt hij iedereen in het publiek in en vormt zich niet zelden een lange polonaise en wordt er voluit meegezongen, want alle grote Duitse Hits komen voorbij!